Checkout

Saat yhdellä sopimuksella verkkokauppaasi markkinoiden kattavimman maksutapavalikoiman. Selkeät tilitysraportit ja Extranet-kauppiasportaali tekevät kirjanpidon ja maksujen palauttamisen helpoksi, ja palvelun laadukas tekninen toteutus kestää suuretkin ostosruuhkat. Lue lisää Checkoutin kotisivuilta.

Checkout-maksupalvelun hinta

Hinnat löydät palvelun omilta verkkosivuilta: https://www.checkout.fi/hinnasto


Käyttöönotto

Ennen kuin Checkout-maksupalvelun saa otettua käyttöön verkkokaupassa, tarvitaan sopimus Checkoutin kanssa ja tunnukset maksutapaa varten. Rekisteröitymisen palveluun saat tehtyä suoraan kaupan maksutavasta.

Saat lisättyä Checkout-maksupalvelun kauppaasi uutena maksutapana seuraavasti:

  1. Siirry kauppasi hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksu.
  2. Valitse yläosan maksutavoista Checkout ja lisää se kauppaasi.
  3. Siirry lisäämäsi maksutavan kohtaan Asetukset.
  4. Rekisteröidy tarvittaessa Checkout palveluun ja täytä Checkoutilta saamasi tunnukset Kauppiastunnus ja Kauppiasvarmenne kenttiin.
  5. Tallenna.

Kun tunnukset on tallennettuna maksutapaan ja maksutapa on asetettu näkyviin asiakkaille, maksutapa on käytettävissä sitten kun palvelu on asetettu aktiiviseksi Checkoutin toimesta.

Checkout-maksupalvelu kaupassasi

Kaupan Checkout-maksutavassa asetussivulla on vain yksi asetus:

  • Käyttötila – Tällä valitaan käytetäänko maksutapaa oikeilla kauppiastunnuksilla vai Checkoutin testitunnuksilla. Normaalisti asetus on aina "Tuotannossa".


Kun kauppaasi tulee Checkout-palvelulla maksettu tilaus, on se automaattisesti maksettu tilassa, jos Checkout on tarkistanut maksun olevan kunnossa. Jos tilaus ei ole maksettu tilassa, voit tarkistaa maksun tilan Checkoutin omasta extranetistä.

Testaa vielä lopuksi kaupan asiakaspuolelta maksutavan toimivuus ainakin maksuun ohjautumiseen asti.