PayPal

Toiminnot, joita tässä artikkelissa kuvataan, ei ole saatavilla jokaiseen kauppa-alustaan. Jos herää kysymyksiä, olethan yhteydessä palveluntarjoajaasi.

Voit tarjota asiakkaillesi kolmannen osapuolen maksutapoja, kuten PayPal. Asettaaksesi kyseinen maksutapa kauppaasi, sinun täytyy rekisteröityä PayPaliin ja hankkia API-tunnustiedot, jotka ovat välttämättömiä linkittääksesi kaupan PayPaliin ja saadaksesi maksuja.

Kuinka saat API-käyttöoikeustiedot

1. Ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Asetukset ja sitten Maksu.

2. Sivulla näet kaikki maassasi käytössä olevat maksutavat. Lisätäksesi maksutavan tai muokataksesi sitä, lue artikkeli Maksutavat.

Valitse PayPalin logo.

3. Täältä löydät kaikki tiedot prosessin yksityiskohdat, kuten myös tiedot lisämaksuista. Määrittääksesi PayPalin tunnuksen, paina vasemmalla olevaa Lisää-nappia.

4. Sivun ylimpänä näet ohjeet maksutavan asettamiseksi. Linkittääksesi PayPal-tunnuksesi kauppaasi, sinun täytyy hankkia API-käyttöoikeustiedot. Valitse Rekisteröidy PayPal-palveluun (vaihe 1).

Huomaa: Sinun täytyy avata PayPayl Business -tunnus. Jos sinulla on jo PayPal-tunnus, voit päivittää sen ilmaiseksi Business-tunnukseksi.

5. PayPalin API-käyttöoikeustiedot saa kohdan 2 linkin kautta. Sieltä saa kopioitua tunnukset suoraan kyseiseisiin kenttiin.

6. Valitse Pyydä API-allekirjoitusta, sitten Hyväksy ja lähetä.

7. Näet tietosi painamalla Näytä.

8. Kopioi ja liitä käyttöoikeustiedot vaadittuihin kenttiin (kohta 5).

9. Tallenna muutokset.