Google Ads

Google Ads on ominaisuutena Now M, Now L sekä Now XL -kaupoissa.

Mikä on Google Ads?

Google Ads antaa sinun näyttää mainoksen nopeasti ja helposti Google-hakutuloksissa. Mainokset näkyvät enimmäkseen suoraan hakutulosten yläpuolella ja on merkitty hienovaraisesti mainoksiksi. Mainosilmoitukset näkyvät myös kumppanimainontaverkostoissa (muissa hakukoneissa, joissa on Google-tekniikka, ja verkkosivustoilla, joissa on mainontaa ja jossa Google Ads toimii mainostajana)

Voit määrittää avainsanat hakutulossivuille, joihin mainoksesi sisällytetään. Jos esimerkiksi myyt kannettavia tietokoneita, voit antaa mainostesi näkyä käyttäjille, jotka etsivät Googlessa "kannettavaa tietokonetta", "läppäriä" tai "kannettavaa". Tällä tavoin tavoitat aina oikeat käyttäjät.

Laskutus tapahtuu klikkien määrän mukaan. Toisin sanoen maksat vain, jos joku todella klikkasi mainostasi.

Muut Google-mainosten edut

  • Voit määrittää, että mainoksesi näkyvät vain käyttäjille tietyissä paikoissa ja tietyillä kielillä.

  • Sinä määrität mainosbudjettisi.

  • Mainoskustannuksesi ovat aina avoimia.

  • Näet kuinka moni käyttäjä on katsellut ja napsauttanut mainostasi.

Kuinka käytän Google Ads -palvelua?

Jotta voit käyttää Google-mainoksia kaupassasi, sinun on kirjauduttava sisään Googleen ja luotava mainoskampanja. Jos haluat mitata kampanjasi menestystä tarkemmin, voit linkittää sen kauppaan. Tämän jälkeen voit nähdä, kuinka moni käyttäjä, joka on käynyt kaupassasi Ads-palvelun kautta, oikeasti tilasi jotain.

Jos haluat luoda yhteyden kaupan ja mainosten välille, valitse kaupan ylläpitoalueen päävalikossa Markkinointi ja sitten Google Ads. Seuraa sivulla näkyviä vaiheita.

Kuinka luon kampanjan?

1. Luo uusi Google-käyttäjätili tai kirjaudu jo olemassa olevalle Google-tilille.

2. Avaa Google Ads, klikkaa "Aloita nyt" ja seuraa ohjeita. Lisätietoa löytyy Google Adsin ohjeista, Ads tutoriaaleista ja Google Adsin yhteisöstä.

Jos olet sisällyttänyt tulosseurantakoodin, varmista, että vierailijasi löytävät tämän tietosuojasivultasi. Lisätietoja on artikkelissa Tietosuojaselosteen malliteksti.