Tilaustositteiden muokkaus

Kun lähetät tilauksia asiakkaillesi, sinun olisi hyvä tulostaa tilaustositteet, kuten lasku ja laittaa se mukaan pakettiin. Lisätietoa tilaustositteiden tekemisestä löytyy artikkelista Tilausten hallinta.

Kauppasi ylläpitoalueella, voit muokata seuraavia tilausasiakirjoja:

  • Lasku
  • Lähetyslista
  • Korjauslasku

Kuinka muokkaat tilausasiakirjoja

1. Kauppasi ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Asetukset ja sitten Tilausasiakirjat.

2. Voit nyt muokata laskua. Jos haluat muokata lähetyslistaa tai korjauslaskua, valitse jompi kumpi ylhäältä.

3. Voit muokata otsikon ja alatunnisteen alapuolella olevaa tekstikenttää sivun lopussa. Jos muutat alatunnistetta, tämä mutuos koskee kaikkia tilausasiakirjoja (laskun, lähetyslistat, korjauslaskut). On myös mahdollista käyttää paikkamerkkejä, jotka korvataan sitten automaattisesti tietyillä tiedoilla. Voit esimerkiksi lisätä paikkamerkkejä asiakkaan nimeä tai tilausnumeroa varten. Jos haluat käyttää paikkamerkkiä tekstikenttään, valitse Paikkamerkki ja valitse sitten paikkamerkki, jonka haluat lisätä.Harmaana olevia kenttiä ei voi muokata. Kauppajärjestelmä täyttää automaattisesti tiedot, kuten asiakkaan nimi ja osoite tai laskun päivämäärä, kun luot tilausta koskevan asiakirjan.

Voit muokata yritystietojasi, jotka näkyvät ylläpitoalueen oikeassa yläkulmassa kohdassa Asetukset >> Yleistä.

Laskujen ja lähetyslistojen tilaukset ja tilauksen toimituskommentit näkyvät tilauksen yhteenvedon alla. Lisää kommentteja tilaukseen valitsemalla ylläpitoalueen päävalikosta Tilaukset ja Näytä tilaukset. Valitse tilauksen tilausnumero. Voit lisätä kommentteja kohtaan Tilaus- ja toimituskommentit. Tallenna muutokset.