Pakettikauppa

Pakettikauppa löytyy ominaisuutena Now S, Now M, Now L sekä Now XL -kaupoista.

Pakettikauppa on Posti Group Oyj:n omistama palvelu, jolla saat kätevästi useamman logistiikkayrityksen toimitusvaihtoehdot yhdellä sopimuksella. Vilkkaan verkkokauppoihin on rakennettu integraatio, jonka avulla tiedonsiirto verkkokaupan ja Pakettikaupan välillä onnistuu automaattisesti. Tarkemmin tietoa Pakettikaupasta palveluna löydät heidän verkkosivuiltaan www.pakettikauppa.fi.

Käyttöönotto

1) Lisää uusi toimitustapa logistiikkakumppanilla Pakettikauppa seuraamalla ohjetta: Toimitustavat.

2) Kun Pakettikaupan toimitustapa on lisättynä, niin sen asetuksissa Asetukset sivulla saat määriteltyä logistikkakumppanin asetukset napista Suorita <toimitustavan nimi>

3) Täytä rekisteröitymislomakkeen tiedot Pakettikaupalle tai vaihtoehtoisesti napsauta linkkiä Minulla on jo sopimus, jos sinulla on jo olemassa sopimus Pakettikaupan kanssa. Lomakkeen täyttämisen jälkeen Pakettikauppa lähettää sähköpostia, jossa on tarkemmat ohjeet heidän palvelunsa aktivoimiseen.

4) Kaupassa toimitustavan Yleinen sivulla aseta toimitustapa näkyviin ja valitse toimitustyyppi toimitustavalle.

Pakettikortin tulostus

Kun kauppaan on tullut tilaus Pakettikaupan toimitustavalla, niin tilauksen Yleinen sivulla voit valita Hae pakettikortti ja tulostaa pakettikortin A5 kokoiselle tarralle.

Voit myös siirtyä tilauksen Tositteet sivulla ja avata toimitustilauksen. Tätä kautta voit tarvittaessa muokata toimitustilausta ennen pakettikortin hakemista.

Sitten jos haluat tulostaa useita pakettikortteja kerralla, niin kaupan hallinnassa kohdassa Tilaukset > Pakettikauppa - Toimitukset näkyy kaikki käsittelemättömät toimitustilaukset ja ne voi valita kaikki ja napsauttaa Käynnistä toimitustilaus nappia, niin saa haettua pakettikortin kaikille kerralla.