Kauppasi ylätunniste

Kauppasi ylätunniste sisältää esimerkiksi kauppasi logon, päävalikon ja hakutoiminnallisuuden. Ylätunniste auttaa käyttäjää sivustolla navigoinnissa. Ylätunniste on sama kaikilla kauppasi sivuilla. Ainoa poikkeus on kaupan ostoprosessi (katso alta).

Ylätunnisteen ulkoasu riippuu valitsemastasi teemasta. Löydät lisää tietoa tästä artikkelista Teeman käyttäminen/tyylipohjat.

Kauppasi ylätunnisteessa on mahdollista näyttää itse kirjoittamiasi myyntiväittämiä tai arvolupauksia. Englanniksi näistä käytetään termiä USP (Unique Selling Point). Jos esimerkiksi tarjoat ilmaisen toimituksen, voit mainita tästä heti ylätunnisteessa. Löydät lisää tietoa aiheesta artikkelista Ainutlaatuiset myyntiväittämät (USP) kauppasi ylätunnisteessa.


Ostoprosessin ylätunniste

Kauppasi normaalia ylätunnistetta ei näytetä ostoprosessin aikana. Sen sijaan ylätunnisteessa on tällöin vain logo/kauppasi nimi, linkki takaisin ostoskoriin ja ostoprosessin vaiheet. Syy tähän on se, että asiakasta ei tulisi häiritä ylimääräisillä asioilla ostoprosessin aikana.