Elementtien järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa tiettyjen listojen järjestystä miten ne näkyvät kaupassasi. Aina kun tämä on mahdollista, niin sarake nimeltä Lajittelujärjestys näkyy taulukossa ja/tai alla oleva symboli näkyy taulukossa.:

Voit myös muuttaa elementtien järjestystä valikossa. Lisää tietoa löytyy artikkelissa Sivujen järjestyksen muuttaminen valikossa.

Kuinka elementtien järjestystä muutetaan verkkokaupassa?

  • Jos lajittelun symboli näkyy taulukossa, voit napsauttaa sitä ja sitten raahata ja tiputtaa elementin haluttuun kohtaan.
  • Jos sarake Lajittelujärjestys löytyy taulukosta, voit syöttää elementeille arvoja. Elementti, jolla on pienen arvo näkyy ensimmäisenä, elementti toiseksi pienimmällä arvolla näkyy toisena jne..

Tallenna muutokset. Listan rivit näkyvät nyt pysyvästi halutussa järjestyksessä kaupan hallinnassa sekä asiakkaillesi verkkokaupassasi.

Kuinka järjestystä muutetaan taulukossa (näkyy vain sinulle)

Jos tarkastelet taulukkoa, jossa on paljon rivejä (esim. tuotteiden listaus) kaupan hallinnassa, niin voit määritellä missä järjestyksessä ne näkyvät.

Taulukon otsikosta valitse sarakkeen nimi, jonka mukaan järjestys halutaan. Esim. tuotteidesi listauksessa jos valitset Nimi, niin tuotteet listataan nimien mukaisessa järjestyksessä.

Listan rivit järjestyvät tällöin normaaliin nousevaan aakkosjärjestykseen (A...Z). Valitsemalla Nimi uudestaan taulukon otsikoista vaihtaa järjestyksen laskevaksi (Z...A).

Tämä järjestys näkyy vain sinulle ja sitä ei tallenneta.