Verkkokauppasi avaaminen ja sulkeminen

Oletuksena kauppasi on suljettu yleisöltä ja asiakkaat eivät pääse sinne. Voit kauppiaana esikatsella kauppaa valitsemalla Katsele kauppaasi yläpalkista myös sen kiinni ollessa.

Kuinka avaat tai suljet kauppasi

1. Kaupan hallinnassa päävalikossa valitse Asetukset ja sitten Yleistä.

2. Kohdan Kaupan julkinen käyttö valitse Kaupan tila.

3. Tallenna muutokset.

Sulje kauppasi vain jos se on täysin välttämätöntä. Suljettu kauppa ei ole saatavilla asiakkaillesi ja sillä voi olla negatiivinen vaikutus hakukonenäkyvyyteesi.